Welkom bij Interlogic

Uw

Interlogic is een toonaangevend transport- en expeditiebedrijf gespecialiseerd in regionaal en internationaal transport. Wij bieden logistieke dienstverlening van het allerhoogste niveau en streven altijd naar de meest optimale transportoplossingen, afgestemd op uw budget en planning. Met diverse transportopties, gebaseerd op ervaring, vertrouwen en inzet, zorgen we ervoor dat uw zendingen altijd in goede handen zijn.

Daarom Interlogic!

Vanuit onze moderne vestiging in Coevorden regelen wij al uw transporten tot in de puntjes. Wij staan klaar om de logistieke ondersteuning te bieden die u nodig heeft, precies wanneer u die nodig heeft. Samen maken wij uw transportbehoeften tot een succes!

Logistieke oplossingen op maat

Diensten

Bij Interlogic bieden we een uitgebreid scala aan logistieke diensten om te voldoen aan al uw transportbehoeften:

1.

WEGSTRANSPORT

Onze dagelijkse transporten brengen uw goederen naar alle uithoeken van Europa, van enkele colli tot complete wagenladingen. Met ons uitgebreide netwerk van agenten garanderen we flexibiliteit en betrouwbaarheid, en maken we gebruik van lokale kennis en talen voor een naadloze levering.

2.

KOERIER & EXPRESS

Snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn de kern van onze koerier- en expresdiensten. We bezorgen binnen 24 uur in heel Europa, met voertuigen van verschillende formaten en mogelijkheden voor speciale ladingen.

3.

ZEE- & LUCHTVRACHT

Onze wereldwijde connecties met rederijen en agenten zorgen voor naadloze zee- en luchtvrachtoplossingen. We bieden transportverzekering en handelen douaneformaliteiten efficiënt af.

Bij Interlogic streven we naar efficiëntie en modernisering, met geavanceerde technologieën en digitale connecties die onze klantenservice naar een hoger niveau tillen. U kunt op ons rekenen voor betrouwbare, op maat gemaakte logistieke oplossingen.

Uitgebreide mogelijkheden

Opslag Interlogic

Bij Interlogic begrijpen we dat het beheren van uw goederen en voorraden cruciaal is voor uw bedrijfsvoering. Daarom bieden we uitgebreide opslagoplossingen die aan al uw behoeften voldoen.

Onze opslagfaciliteiten:

Opslaghal van 4.000 m²

Ons nieuwe pand in Coevorden omvat een ruime opslaghal van 4.000 vierkante meter. Hier kunt u uw goederen veilig en droog opslaan, met voldoende ruimte voor al uw opslagbehoeften.

Intermodaal Transport

Dankzij onze eigen spooraansluiting kunnen we uw vracht per trein ontvangen en overladen, wat zorgt voor efficiënte en milieuvriendelijke transportmogelijkheden.

Crossdocking

Onze locatie in Coevorden biedt de mogelijkheid voor crossdocking, wat betekent dat we uw goederen snel kunnen omzetten en distribueren, waardoor u tijd en kosten bespaart.

Veilig en efficiënt

Voordelen Interlogic opslag

1.

Veiligheid

Uw goederen worden bewaard in een beveiligde omgeving met toegangscontrole en bewaking.

2.

Efficiëntie

Onze moderne faciliteiten en logistieke expertise zorgen voor efficiënte opslag en behandeling van goederen.

3.

Flexibiliteit

Of het nu gaat om korte- of langetermijnopslag, we passen onze oplossingen aan op uw behoeften.

4.

Locatie

Onze strategische ligging nabij de Duitse grens maakt ons de ideale keuze voor klanten in Duitsland en Scandinavië.

Bij Interlogic gaan we verder dan alleen transport. We bieden complete opslagmogelijkheden die uw supply chain efficiënter maken. Vertrouw op ons voor de veilige opslag van uw goederen en een naadloze distributie wanneer u dat nodig heeft.

Wij helpen graag!

Offerte aanvragen

Wilt u meer weten over onze transportdiensten of een offerte aanvragen? Neem vandaag nog contact met ons op. Ons vriendelijke team staat klaar om u te helpen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Meer weten over onze diensten?