Diensten

Logistieke oplossingen op maat

Wegtransport

Dagelijks organiseren wij diverse transporten naar alle uithoeken van Europa. Van een enkele colli tot complete wagenladingen. De wens van de klant heeft altijd de hoogste prioriteit! Door onze kennis van deze markt zijn wij altijd in staat zendingen snel en tegen een scherp tarief aan te leveren.

Voor de uitvoering van deze transporten maken wij gebruik van ons eigen wagenpark en van het wagenpark van onze gespecialiseerde partners. Wij geloven namelijk in de inzet van lokale kennis en taal in het land van bestemming. Dus of het nu gaat om een pallet voor een winkelstraat in Hamburg of 24 ton naar Parijs, bij ons bent u altijd aan het juiste adres.

Koerier & express

Op het juiste moment op de juiste plek, waar dan ook in Europa. Wij garanderen u snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit 24 uur per dag 7 dagen per week 365 dagen per jaar.

Intermodaal Transport

Bij Interlogic zijn we trots om ons uitgebreide dienstenpakket uit te breiden met intermodaal transport. Onze strategische locatie met eigen spooraansluiting en dichtbij rail- en haventerminal maakt ons de ideale partner voor uw logistieke behoeften en ligt Europa binnen handbereik.

Waarom Intermodaal Transport?

Intermodaal transport is de toekomst van efficiënt goederenvervoer. Het combineert verschillende vervoerswijzen, zoals weg-, spoor- en zeetransport, om uw vracht op de meest kosteneffectieve en duurzame manier te verplaatsen. Bij Interlogic begrijpen we de waarde van deze aanpak en zijn we gedreven aan het bieden van op maat gemaakte oplossingen voor uw bedrijf.

Onze Locatie in Coevorden

Onze vestiging in Coevorden, strategisch gelegen naast de Euro Terminal, stelt ons in staat om naadloze intermodale transportdiensten aan te bieden. Deze gunstige ligging vergemakkelijkt een vlotte overgang tussen verschillende transportmodi, waardoor we flexibele routes en optimale doorlooptijden kunnen realiseren.

Of het nu gaat om nationaal of internationaal transport, Interlogic biedt een breed scala aan (intermodale) oplossingen die voldoen aan de unieke eisen van uw vracht. Onze ervaren en gedreven team staat klaar om uw logistieke uitdagingen aan te gaan en u te helpen bij het maximaliseren van de efficiëntie van uw supply chain.

Container Trucking

Bij Interlogic begrijpen we dat de laatste kilometer net zo belangrijk is als de eerste. Daarom bieden we hoogwaardige container trucking diensten om ervoor te zorgen dat uw lading veilig en efficiënt wordt vervoerd naar de gewenste bestemming.

Of het nu gaat om het transport van zeecontainers van de haven naar uw magazijn of van uw fabriek naar de haven, Interlogic staat garant voor betrouwbare en tijdige leveringen. Onze moderne en goed onderhouden vloot van vrachtwagens is speciaal ontworpen voor het veilig vervoeren van containers van verschillende formaten.

Flexibele Oplossingen

Interlogic begrijpt dat elke vracht uniek is en dat flexibiliteit cruciaal is voor succesvol containertransport. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die passen bij de specifieke eisen van uw lading en logistieke doelstellingen. Of het nu gaat om eenmalige zendingen of regelmatige routes, wij passen ons aan aan uw behoeften.

Direct een offerte aanvragen?